Mirë se erdhët në web faqen zyrtare të B ModelsEvenimentet e fundit:

B Models

Per ne:

B Models është kompani e cila merret me organizimin e sfilatave si dhe shumë aktiviteteve të cilat kanë të bëjnë me modën.

E themeluar me 17/09/2012 dhe tani me me shume organizime shume te suksesshme, si ajo e Albi Mall Fashion show 2012 e transmetuar ne KTV, e cila u mbajt me 17 dhe 18 shtatore te vitit qe lame pas. Pastaj Prishtina Fashion Night, organizim ky mes B-models dhe Radiotelevizionit 21, e mbajtur me 16 dhjetor 2012, dhe se fundmi, ne bashkpunim me KTV, programin festiv te vitit te ri dhe shume tjera vitet ne vijim.
B-models eshte agjenci modelesh, me menaxhimin e me se 60 djem dhe vajza kosovare. Ideja Kryesore e ksaj agjencie eshte inkurajimi, dhe inkuadrimin e gjeneratave te reja ne kulture, respektivishte ne boten e modes. Duke marre parasysh qe moda tani me ne nje menyre eshte bere pjese e jetes se te rinjeve Kosovare, dhe vendet e pakta per ndjekjen dhe realizimin e endrrave te tyre ne kte fushe, shfaqet B-models si mundesi per te gjithe ata qe duan ta sfidojne veten ne kte fushe.

Apliko Online për Model\e, Fotomodel\e ose Promoter\e në B Models:


Ju aplikoni per: Model/e: ; Fotomodel/e: ; Promoter/e:

Emri mbiemri:

Instagram\Facebook:

Vendbanimi:

Numeri i telefonit:

Ditelindja:

Permasa:

Gjatesia:

Statusi:

Beqar\e Ne lidhje I\E martuar


A sfiloni me te brendshme: Po: ; Jo:

A sfiloni jashte Kosoves: Po: ; Jo:

A merni pjese ne videoklipe: Po: ; Jo:


Ngarko fotografite:

Fotografia - Portret:

Fotografia - Gjysme trupi:

Fotografia - Trupi komplet:


Na kontaktoni:

Tel: 049 / 557 644 & 044 / 557 644, apo me Email: blodin.karaxha@b-models.net, www.b-models.net